Фахівці Держпродспоживслужби підвищили кваліфікацію на базі Сумського НАУ
Представники Держпродспоживслужби Харківської та Сумської областей пройшли двотижневий курс підвищення кваліфікації на базі Центру підвищення кваліфікації, перепідготовки, удосконалення керівних працівників і спеціалістів Сумського національного аграрного університету. Навчальний курс підвищення кваліфікації відбувався за програмою «Підвищення кваліфікації завідувачів, лікарів, фахівців та лаборантів ветеринарної медицини державних лабораторій Держпродспоживслужби». Високий рівень викладання теоретичного та практичного матеріалу лекторів курсу, сучасні … Continue reading Фахівці Держпродспоживслужби підвищили кваліфікацію на базі Сумського НАУ
Copy and paste this URL into your WordPress site to embed
Copy and paste this code into your site to embed