Про новації у м`ясопереробці говорили у СНАУ

Протягом тижня з 19 по 26 червня у Сумському національному аграрному університеті з робочим візитом у рамках проекту «Удосконалення професійних навичок в галузі м’ясопереробки України» перебував міжнародний експерт з Тайваню професор Хсіа ( Liang Chou Hsia).

Цей проект реалізовується університетом спільно з Європейським банком реконструкції та розвитку, ТОВ «Глобинський м`ясокомбінат», ПАО «МХП» та ТОВ «Нива Переяславщіни».

Професор Хсіа ( Liang Chou Hsia) провів заняття-тренінги для викладачів Сумського НАУ і представників підприємств-партнерів проекту на тему «Поєднання інтерактивних методів навчання із практичним навчанням на виробництві під час проходження стажувань по м’ясопереробці», «Інноваційні методи викладання дисциплін пов’язаних із вивченням обладнання і технології переробки м’яса»

На завершення свого перебування у Сумському національному аграрному університеті професор Хсіа ( Liang Chou Hsia) провів заключне засідання робочої групи, на якій підвели підсумки поїздки та детально обговорили план спільної співпраці на майбутній період.

Нагадуємо, що запрошувати, до співпраці з університетом, міжнародних експертів стала вже традиційною для Сумського НАУ. Зокрема, в травні цього року до СНАУ приїжджав професор Люблінського університету Даріуш Стащяк (Dariusz M. Stasiak), який також ділився досвідом з викладачами та студентами університету.