Практика у фермерських господарствах Німеччини (в галузі тваринництва та рослинництва)
Мета стажування
  • отримання практичних навичок, знань та досвіду, пов’язаних з програмою навчання та спеціальністю студента;
  • застосування отриманих теоретичних знань;
  • ознайомлення з методами виробництва екологічно-чистої сільськогосподарської продукції;
  • оволодіння новітніми технологіями та методами організації сучасного сільськогосподарського виробництва, спеціалізованого на тваринництві, рільництві, садівництві та кормовиробництві, обслуговуванні сучасної техніки.
Тривалість стажування Від 3,5 до 6 місяців (в період з квітня по вересень)
Види практичної діяльності
  • насичена програма практики містить навчальний курс та семінари, практичне застосування знань на сімейних фермерських господарствах змішаного типу та культурну програму;
  • тваринництво – догляд за тваринами (корови, свині, коні, домашня птиця), доїння корів; заготівля кормів, переробка молока та виробництво молочних продуктів харчування та інші роботи в межах фермерського господарства;
  • рослинництво – екологічне землеробство, збір, пакування та переробка овочів, робота з с/г технікою.
Вимоги до кандидатів
  • вік: 18 – 25 років;
  • володіння німецькою мовою на базовому рівні, знання сільськогосподарської термінології;
  • студент денної форми навчання аграрного закладу освіти (не випускний курс);
    придатність до фізичної роботи;
    наявність водійського посвідчення на автомобіль та бажана наявність посвідчення на трактор;
  • професійна мотивація та добре знання вітчизняного аграрного сектору, практичний досвід у с/г;
  • cтать практикантів: чоловіча, жіноча.
Додаткова інформація
  • студент отримує щомісячну стипендію;
  • фермер забезпечує проживання та харчування практиканта;
  • медичне страхування за рахунок фермера;
  • університет організовує допомогу в оформленні віз та придбанні проїзних документів;
    після закінчення практики – отримання рекомендації про набуття досвіду у галузі тваринництва та рослинництва.
Практика у фермерських господарствах Німеччини за підтримки Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (в галузі тваринництва та рослинництва) для студентів ОКР «Бакалавр»
Мета стажування
  • отримання практичних навичок, знань та досвіду, пов’язаних з програмою навчання та спеціальністю студента;
  • застосування отриманих теоретичних знань;
    ознайомлення з методами виробництва екологічно-чистої сільськогосподарської продукції;
  • оволодіння новітніми технологіями та методами організації сучасного сільськогосподарського виробництва, спеціалізованого на тваринництві, рільництві,
  • садівництві та кормовиробництві, обслуговуванні сучасної техніки;
  • поглиблення соціальної та міжкультурної компетенції.
Тривалість стажування 5 місяців (в період з квітня по вересень)
Види практичної діяльності
  • програма практики містить учбовий курс та семінари, практичне застосування знань на сімейних фермерських господарствах та культурну програму;
  • тваринництво – догляд за тваринами (свині, корови, коні, домашня птиця), доїння корів; заготівля кормів, переробка молока та виробництво молочних продуктів харчування та інші роботи в межах фермерського господарства;
  • рослинництво – збір, пакування та переробка овочів, робота з с/г технікою.
Вимоги до кандидатів
  • вік: 18 – 25 років;
  • володіння німецькою мовою на базовому рівні, знання сільськогосподарської термінології;
  • студент денної форми навчання аграрного закладу освіти 2-3 курсів та студенти першого року навчання, які навчаються за інтегрованими навчальними планами (скорочений термін), не випускний курс;
  • придатність до фізичної роботи;
  • наявність водійського посвідчення на автомобіль та бажана наявність посвідчення на трактор ;
  • висока професійна мотивація та добре знання вітчизняного аграрного сектору, практичний досвід у с/г;
  • cтать практикантів: чоловіча, жіноча.
Додаткова інформація
  • проживання в помешканні фермера;
  • харчування за рахунок фермера;
  • медичне страхування за рахунок фермера;
  • університет організовує допомогу в оформленні віз.

 

Практика у сфері ягідництва у Німеччині
Мета стажування
  • отримання практичних навичок, знань та досвіду, пов’язаних з програмою навчання та спеціальністю студента;
  • ознайомлення з методами виробництва екологічно-чистої сільськогосподарської продукції;
  • оволодіння сучасними технологіями та методами організації сільськогосподарського виробництва, спеціалізованого на ягідництві.
Тривалість стажування 1,5-3 місяці
Види практичної діяльності Ягідництво (збір і пакування ягід).
Вимоги до кандидатів
  • вік: 18 – 28 років;
  • володіти німецькою або англійською мовами на базовому рівні, знати сільськогосподарську термінологію;
  • студент денної форми навчання аграрного закладу освіти (не випускний курс);
  • придатність до фізичної роботи;
  • cтать практикантів: чоловіча, жіноча