Підготовка адаптованого до умов виробництва фахівця – завдання кожного закладу вищої освіти. Сумський національний аграрний університет завдяки багаторічній співпраці з надійними бізнес-партнерами надає своїм студентам найкращі можливості для здобуття практичного досвіду та реалізації кар’єрних прагнень молодого випускника.

З 12 по 14 лютого 2024 року здобувачі вищої освіти нашого університету взяли участь у серії робочих зустрічей з представниками групи компаній «Глобино». Студенти факультету ветеринарної медицини, біолого-технологічного факультету та факультету харчових технологій Сумського НАУ дізналися про перспективи працевлаштування, кар’єрного росту, набуття досвіду роботи, використовуючи найсучасніше обладнання, а також обговорили умови дуального навчання та практичної підготовки на базі ГК «Глобино».

Структурована корисна інформація, чітко визначені вимоги роботодавців, умови та деталі виробничих процесів, багато уточнюючих запитань від студентів, змістовні відповіді представників компанії та конструктивний діалог усіх учасників – саме такими словами варто описати атмосферу, що супроводжувала серію онлайн-зустрічей здобувачів освіти Сумського національного аграрного університету з бізнес-партнером.

Дякуємо групі компаній «Глобино» за їх внесок та відповідальне ставлення до формування адаптованого до умов виробництва випускника закладу вищої освіти. Переконані, що такі заходи сприяють посиленню співпраці між бізнесом та університетами, популяризують інформацію про дуальне навчання та усвідомлений підхід до практичної підготовки і, що є найголовнішим, покликані надати студентам Сумського НАУ всі можливості у процесі становлення як висококваліфікованого випускника та майбутнього працівника.

Детальніше про підприємство ГК «Глобино» читайте за покликанням: https://corp.globino.ua

Новини про функціонування дуальної освіти в Сумському НАУ за покликанням: https://dual.snau.edu.ua/