Студент факультету харчових технологій за спеціальністю «Харчові технології».
Освітній ступінь: «Магістр»
Факультет: харчових технологій
Спеціальність: «Харчові технології»
Підприємство-партнер дуального навчання: ТОВ «Вінницька птахофабрика»
Ольга Горбатюк розпочала навчання за дуальною освітою у 2022-2023 навчальному році.
Студентка пройшла шлях від фахівця із стандартизації, сертифікації та якості Філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» (2022 р.) до провідного фахівця із стандартизації, сертифікації та якості Філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» (2023 р.). Теоретично-практичні знання здобуті під час навчання, студентка підтвердила успішно захищеною кваліфікаційною робою з оцінкою 5 (90 балів).
Після випуску з університету Горбатюк Ольга (2025 р.) отримала підвищення та працює на посаді керівника групи із стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Вінницька птахофабрика».