Loading...
Меню сайту
Про університет

Факультет харчових технологій

Факультет готує фахівців для готельно-ресторанних комплексів, підприємств громадського харчування закладів ресторанного господарства, підприємств громадського харчування та переробних підприємств. Студентам надається можливість отримати практичні навички на базі закладів громадського харчування та підприємств-партнерів – “Глобино”, “МХП (Миронівський хлібопродукт)” та ін.

Молоді науковці факультету неодноразово ставали лауреатами міжнародних премій та отримували наукові гранти. Зокрема, відкриття технології створення біологічного замінника пластику пролунало на весь світ.

Крім того, науковці факультету брали участь у розробці технології виготовлення гіпоалергенного молока А2, яке незабаром буде запущено для масового виробництва.

Бакалаврські програми: (термін навчання – 4 роки)

“Харчові технології”;

Магістерські програми: (термін навчання – 1,5 роки)

“Харчові технології”;

Аспірантура:

“Харчові технології”.

Мови викладання: Українська, англійська.

Перейти на сайт факультету