Loading...
Меню сайту
Про університет

Ветлікарі – на сторожі здорового харчування

Опубліковано: 7 вересня 2020

Якісні продукти харчування – завжди були запорукою гарного здоров’я та відмінного самопочуття людини. Важко переоцінити роль фахівців ветеринарної медицини, які слідкують за дотриманням безпечності продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників.
Саме такі фахівці, серед яких завідувачі та лікарі лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи навчалися на курсах підвищення кваліфікації за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» з 25 серпня по 4 вересня.
Під час навчання слухачі оновили та набули нових знань з питань:

  • системи аналізу ризиків та контролю (регулювання) якості та безпеки продуктів тваринництва у критичних точках – НАССР;
  • правових основ ветеринарно-санітарної експертизи продуктів рослинного і тваринного походження;
  • ветеринарно-санітарної експертизи продуктів птахівництва, м’яса та м’ясопродуктів;
  • ветеринарного нагляду за забоєм тварин, переробкою, зберіганням, транспортуванням та реалізацією продукції тваринного походження.

За результатами навчання слухачі отримали іменні свідоцтва встановленого зразка.
Щиро віримо, що набуті знання і напрацювання сприятимуть якісним покращенням у процесах контролю за безпечністю продукції харчування. Бажаємо нашим слухачам успіхів у роботі, натхнення до улюбленої праці та невпинного професійного розвитку!

Галерея