Наказ № 655-к від 24.11.2023 “Про утворення разової спеціалізованої вченої ради для присудження ступеня доктора філософії”
Спеціальність 181 – Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: «Розробка технології виготовлення варених ковбас з використанням рослинної сировини» («Development of the production technology of cooked sausages with the use of plant raw materials»)
Науковий керівник:
Крижська Тетяна Анатоліївна, кандидат технічних наук, старший викладач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет.
Голова ради:
Фотіна Тетяна Іванівна, доктор ветеринарних наук, професор, завідувач кафедри ветсанекспертизи, мікробіології, зоогігієни та безпеки і якості продуктів тваринництва, Сумський національний аграрний університет.
Рецензенти:
Самілик Марина Михайлівна, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет;
Тищенко Василь Іванович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет.
Офіційні опоненти:
Пасічний Василь Миколайович, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, Національний університет харчових технологій;
Вербицький Сергій Борисович, кандидат технічних наук, старший науковий співробітник, завідувач відділу інформаційного забезпечення, стандартизації та метрології, Інститут продовольчих ресурсів НААН.
Дата, час та місце проведення захисту дисертації: 26 січня 2024 року, 10:00, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України (м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 160)