Наказ № 625-к від 13.11.2023 “Про утворення разової спеціалізованої вченої ради для присудження ступеня доктора філософії”
Спеціальність 181 – Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: «Development of low-fat meat products technology using edible mushrooms» («Розробка технології м’ясних продуктів зі зниженим вмістом жиру з використанням їстівних грибів»)
Науковий керівник:
Степанова Тетяна Михайлівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет.
Голова ради:
Фотіна Тетяна Іванівна, доктор ветеринарних наук, професор, завідувач кафедри ветсанекспертизи, мікробіології, зоогігієни та безпеки і якості продуктів тваринництва, Сумський національний аграрний університет.
Рецензенти:
Савченко-Перерва Марина Юріївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет;
Офіційні опоненти:
Сукманов Валерій Олександрович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри харчових технологій, Полтавський державний аграрний університет;
Онищенко В’ячеслав Миколайович, доктор технічних наук, доцент, професор кафедри технології м’яса, Державний біотехнологічний університет.
Бандура Ірина Іванівна, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи, Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного.
Дата, час та місце проведення захисту дисертації: 05 січня 2024 року, 11:00, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України (м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 160)