Loading...
Меню сайту
Про університет

Лі Юньбо

Наказ № 1446 від 28.12.21 року про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії

Спеціальність: 181 – Харчові технології

Тема дисертації: Розроблення технології продуктів функціонального призначення для дітей хворих на пієлонефрит з використанням екстрактів рослинного походження

Склад разової спеціалізованої вченої ради ДФ 55.859.029

Голова ради:

Перцевой Федір Всеволодович, д.т.н., професор, Сумський національний аграрний університет.

Рецензенти:

Ладика Володимир Іванович, д.c-г.н., професор, Сумський національний аграрний університет.

Самілик Марина Михайлівна, к.т.н., доцент, Сумський національний аграрний університет.

Опоненти:

Безусов Анатолій Тимофійович, д.т.н., професор, Одеська національна академія харчових технологій.

Дубова Галина Євгенівна, к.т.н., доцент, Полтавський державний аграрний університет

Анотація дисертаціїДисертаціяВисновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертаціїВідгук опонента Безусова Анатолія ТимофійовичаВідгук опонента Дубової Галини ЄвгеніївниАудіозапис засідання спеціалізованої вченої радиВідеозапис засідання спеціалізованої вченої ради
Рішення спеціалізованої вченої ради