Наказ № 26/од від 05.01.2024 р. “Про утворення разової спеціалізованої вченої ради для присудження ступеня доктора філософії”
Спеціальність 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Назва дисертаційної роботи: «Удосконалення технологічних прийомів вирощування та використання рослинних екстрактів для покращення м’ясних якостей курчат-бройлерів» («Development of technological methods of growing and use the plant extracts to improve the meat quality of broiler chicken»)
Науковий керівник:
Кисельов Олександр Борисович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технології кормів і годівлі тварин, Сумський національний аграрний університет
Голова ради:
Хвостик Віктор Павлович, доктор сільськогосподарських наук, професор кафедри генетики, селекції та біотехнології тварин, Сумський національний аграрний університет.
Рецензенти:
Бордунова Ольга Георгіївна, доктор сільськогосподарських наук, професор кафедри генетики, селекції та біотехнології тварин, Сумський національний аграрний університет;
Самохіна Євгенія Анатоліївна, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри генетики, селекції та біотехнології тварин, Сумський національний аграрний університет.
Офіційні опоненти:
Ільчук Ігор Іванович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного, Національний університет біоресурсів і природокористування України;
Лі Бо, доктор філософії, професор, доктор Хенаньського інституту науки і технологій. Директор Науково-дослідного інституту функціонального харчування, Китайська народна республіка.
Дата, час та місце проведення захисту дисертації: 27 березня 2024, 11:00, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України (м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 160)