Наказ № 511-к від 27.09.2023 р. “Про утворення разової спеціалізованої вченої ради для присудження ступеня доктора філософії”
Спеціальність 181 – Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: «Удосконалення технології батончиків желейних з використанням меду та кунжутного борошна»
Науковий керівник:
Перцевой Федір Всеволодович, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет.
Голова ради:
Мазуренко Ігор Костянтинович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет.
Рецензенти:
Мельник Оксана Юріївна, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет;
Болгова Наталія Вікторівна, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, в.о., декана факультету харчових технологій, Сумський національний аграрний університет.
Офіційні опоненти:
Фощан Андрій Леонтійович, доктор технічних наук, доцент, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії, Державний біотехнологічний університет;
Камбулова Юлія Вікторівна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Національний університет харчових технологій.
Дата, час та місце проведення захисту дисертації: 04 грудня 2023 року, 10:00, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України (м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 160)