Loading...
Меню сайту
Про університет

Цуй Чженкун


Наказ № 427-к від 07.11.2022 Про утворення разової спеціалізованої вченої ради для присудження ступеня доктора філософії

Спеціальність 181 – Харчові технології

Голова ради

Фотіна Т.І., д.вет.н, професор, завідувач кафедри ветсанекспертизи, мікробіології, зоогігієни та безпеки і якості продуктів тваринництваї

Рецензенти:

Тищенко В.І. канд.техн.н, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський НАУ

Самілик М.М., канд.техн.н, доцент, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський НАУ

Опоненти:

Баль-Прилипко Л.В., д.техн.н., професор, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, Національного університету біоресурсів і природокористування України

Сидоренко О.В. д.техн.н., професор кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, Державного торговельно-економічний університет МОН України

Дата, час та місце проведення захисту дисертації: 28 лютого 2023 року, 13:00, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України (м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 160),

Рішення спеціалізованої вченої ради про присудження ступеня доктора філософії
Дисертація
Рецензія канд.техн.н, доцента Тищенка В.І.
Рецензія канд.техн.н, доцента Самілик М.М.
Відгук офіційного опонента, д.техн.н., професора Баль-Прилипко Л.В.
Відгук офіційного опонента, д.техн.н., професора Сидоренко О.В.