Loading...
Меню сайту
Про університет

Кондрашина Лідія Анатоліївна


Наказ від 30.04.21 № 494 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії

Спеціальність: 181 Харчові технології

Тема дисертації Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину та ферменту трансглютамінази

Склад разової спеціалізованої вченої ради ДФ 55.859. 012

Голова ради:

 Мазуренко Ігор Костянтинович, доктор технічних наук, старший науковий співробітник, професор кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України

Рецензенти:

Ладика Володимир Іванович, доктор сільськогосподарських наук, академік НААН України, професор, ректор Сумського національного аграрного університету, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України

Самілик Марина Михайлович, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології молока і м’яса Сумського національного аграрного університету

Опоненти:

Чорна Ніна Вікторівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії, Харківський державний університет харчування та торгівлі, Міністерство освіти і науки України

Дорохович Вікторія Віталіївна, доктор технічних наук, професор,  доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Національний університет харчових технологій, Міністерство освіти і науки України

Дата прийняття дисертації до розгляду: 17  травня 2021 року

Дата, час та місце проведення захисту дисертації 14 червня 2021 року, 10.00, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України (м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 160)

Анотація дисертаціїДисертаціяВисновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертаціїВідгук опонента Чорної Н.В.Відгук опонента Дорохович В.В.Аудіозапис засідання спеціалізованої вченої радиВідеозапис засідання спеціалізованої вченої ради