Спеціальність: 181 Харчові технології
Тема дисертації Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину та ферменту трансглютамінази
Склад разової спеціалізованої вченої ради ДФ 55.859. 012
Голова ради:
Мазуренко Ігор Костянтинович, доктор технічних наук, старший науковий співробітник, професор кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України
Рецензенти:
Ладика Володимир Іванович, доктор сільськогосподарських наук, академік НААН України, професор, ректор Сумського національного аграрного університету, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України
Самілик Марина Михайлович, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології молока і м’яса Сумського національного аграрного університету
Опоненти:
Чорна Ніна Вікторівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії, Харківський державний університет харчування та торгівлі, Міністерство освіти і науки України
Дорохович Вікторія Віталіївна, доктор технічних наук, професор, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Національний університет харчових технологій, Міністерство освіти і науки України
Дата прийняття дисертації до розгляду: 17 травня 2021 року
Дата, час та місце проведення захисту дисертації 14 червня 2021 року, 10.00, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України (м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 160)