Loading...
Меню сайту
Про університет

Кошель Олена Юріївна

Наказ МОН України № 237 від 19.02.2021 року про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії

Спеціальність: 181 Харчові технології

Тема дисертації: Технологія термостабільних, молоковмісних начинок з використанням желатину

Склад разової спеціалізованої вченої ради ДФ 55.859. 007

Голова ради:

 Мазуренко Ігор Костянтинович, доктор технічних наук, старший науковий співробітник, професор кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України

Рецензенти:

Ладика Володимир Іванович, доктор сільськогосподарських наук, академік НААН України, професор, ректор Сумського національного аграрного університету, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України

 Мельник Оксана Юріївна, кандидат технічних наук, доцент, декан факультету харчових технологій, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України

Опоненти:

Кравченко Михайло Федорович, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства, Київський національний торгово економічний університет Міністерство освіти і науки України,

Корецька Ірина Львівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології ресторанної аюрведичної продукції, Національний університет харчових технологій, Міністерство освіти і науки України,

Дата прийняття дисертації до розгляду: 20 квітня 2021 року

Дата, час та місце проведення захисту дисертації: 26 травня 2021 року, 10.00, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України (м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 160)

Анотація дисертаціїДисертаціяВисновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертаціїВідгук опонента Кравченка М.Ф.Відгук опонента Корецької І.Л.Аудіозапис засідання спеціалізованої вченої радиВідеозапис засідання спеціалізованої вченої радиРішення ради