Наказ № 536-к від 02.10.2023 р. “Про утворення разової спеціалізованої вченої ради для присудження ступеня доктора філософії”
Спеціальність 181 – Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: «Technology of semi-finished product from dried beetroot, pretreated by freeze-thaw method and food products using it» («Технологія напівфабрикату з буряку заморожено-розмороженого сушеного та харчових продуктів з його використанням»)
Науковий керівник:
Геліх Анна Олександрівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет.
Голова ради:
Бордунова Ольга Георгіївна, доктор сільськогосподарських наук, професор, професор кафедри генетики, селекції та біотехнології тварин, Сумський національний аграрний університет.
Рецензент:
Самілик Марина Михайлівна, кандидат технічних наук, доцент, завідувачка кафедри технології та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет.
Офіційні опоненти:
Пасічний Василь Миколайович, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів національного університету харчових технологій;
Головко Тетяна Миколаївна, доктор технічних наук, доцент, професор кафедри технології м’яса, Державний біотехнологічний університет;
Применко Владислав Геннадійович, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри менеджменту і адміністрування, Відокремлений підрозділ «Дніпровський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури».
Дата, час та місце проведення захисту дисертації: 22 листопада 2023 року, 10:00, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України (м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 160)