Наказ 214/ос від 30.01.2025 “Про утворення разової спеціалізованої вченої ради для присудження ступеня доктора філософії”
Спеціальність 181 – Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: на тему «Удосконалення технології збивного бісквітного напівфабрикату з використання білкової сировини та цукрозамінників»
Науковий керівник:
МЕЛЬНИК Оксана Юріївна, доцент, завідувач кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет.
Голова ради:
МАЗУРЕНКО Ігор Костянтинович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технологій харчування, Сумський національний аграрний університет.
Рецензенти:
САВЧЕНКО Марина Юріївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет;
БОЛГОВА Наталія Вікторівна, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, декан факультету харчових технологій, Сумський національний аграрний університет.
Офіційні опоненти:
СИЛЬЧУК Тетяна Анатоліївна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри готельно-ресторанної справи, Національний університет харчових технологій.
ЧОРНА Ніна Вікторівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії, Державний біотехнологічний університет.
Дата, час та місце проведення захисту дисертації: 26 березня 2025 року, 14:30,, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України (м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 160).