Loading...
Меню сайту
Про університет

Шао Чженчжен

Наказ № 300-к від 01.09.2022 Про утворення разової спеціалізованої вченої ради для присудження ступеня доктора філософії (ДФ 55.859.028)

Спеціальність 181 – Харчові технології

Голова ради:

Перцевой Федір Всеволодович, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технологій харчування, Сумський національний аграрний університет

Рецензенти:

Самілик Марина Михайлівна, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет

Опоненти:

Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна, доктор технічних наук, професор, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, Національний університет біоресурсів і природокористування України;

Безусов Анатолій Тимофійович, доктор технічних наук, професор кафедри біоінженерії і води, Одеська національна академія харчових технологій;

Ямборко Ганна Валентинівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри мікробіології, вірусології та біотеїхнології, Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова.

Дата, час та місце проведення захисту дисертації: 24 жовтня 2022 року, 9.00, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України (м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 160),

Рішення спеціалізованої вченої ради про присудження ступеня доктора філософії
Дисертація
Висновок наукового керівника
Рецензія Самілик М.М.
Відгук опонента Баль-Прилипко Л.
Відгук опонента Безусов А.Т.
Відгук опонента Ямборко Г.В.