Наказ № 2-к від 04.01.2023 Про утворення разової спеціалізованої вченої ради для присудження ступеня доктора філософії
Спеціальність 181 – Харчові технології
Голова ради:
Мазуренко Ігор Костянтинович, доктор технічних наук, професор кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет.
Рецензенти:
Тищенко Василь Іванович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет.
Офіційні опоненти:
Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна, доктор технічних наук, професор, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, Національний університет біоресурсів і природокористування України;
Пасічний Василь Миколайович, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, Національний університет харчових технологій;
Онищенко В’ячеслав Миколайович, доктор технічних наук, доцент, професор кафедри технології м’яса, Державний біотехнологічний університет.
Дата, час та місце проведення захисту дисертації: 14 березня 2023 року, 11:00, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України (м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 160)