44 добрі справи до Дня народження: СНАУ провів найдобрішу акцію

29 квітня Сумський національний аграрний університет святкує 44 річницю із дня заснування. І хоча для закладу вищої освіти це не дуже довгий життєвий шлях, еволюція від невеличкої філії до сучасного європейського центру освіти, науки та розвитку вражає!

Сьогодні Сумський НАУ – це понад 10 тисяч студентів, понад 500 осіб викладацького складу, більше 20 інноваційних та унікальних лабораторій, партнерства з понад 30 країнами світу у галузі наукових досліджень, академічної мобільності, досягнення сталого розвитку людства.

Проте, є місце серед усього цього розмаїття і для людяності, чуйності та відгуку на чужу біду. Студентство та співробітники університету завжди готові долучитися до добрих ініціатив.

Відтак, у 2021 році у СНАУ вирішили відзначити 44-й День народження у оригінальний спосіб, зробивши 44 добрі справи. 27 та 28 квітня всі бажаючі робили по одній, бодай невеличкій, добрій справі та надсилали фотозвіти. Хтось годував бездомних тварин, хтось доглядав дерево, висаджене раніше, а хтось сказав теплі і добрі слова близьким, хтось перераховував кошти на лікування тяжкохворих дітей, а хтось до Великодня передав пасочки для військовослужбовців – адже добро має різні прояви. А 29 квітня у День народження Сумського національного аграрного університету перелік всіх добрих справ було опубліковано у соціальних мережах. Таким чином було поширено ідею доброти, тепла, людяності та чуйності.

  1. Отже цей день, напевно, став одним з найсвітліших та найдобріших. І у СНАУ готові подарувати цю ідею кожному, хто надихнувся нею. Тож зі святом, родино СНАУ! Нехай добро супроводжує тебе кожного дня!