Університет ім. Альфреда Нобеля приймає делегацію науковців СНАУ

Наш університет постійно працює над удосконаленням організації навчального процесу, розширенням можливостей та перспектив для студентів і викладачів, інтеграцією новітніх технологій у всі сфери життя навчального закладу. Адже відомо, що впровадження сучасних підходів мотивує студентів та викладачів до наукової роботи, відповідно підвищуючи рівень університету в рейтингах навчальних закладів.

Сьогодні, 6 серпня 2019 року, представники Сумського національного аграрного університету відвідали з робочим візитом Університет ім. Альфреда Нобеля, що в м. Дніпро. До складу наукової делегації увійшли ректор СНАУ Володимир Ладика, проректор з науково-педагогічної та навчальної діяльності Валерій Жмайлов, проректор з наукової роботи Юрій Данько, декан факультету економіки та менеджменту Наталія Строченко, декан юридичного факультету Світлана Запара.

Сумські науковці обмінялися з колегами передовим досвідом організації профорієнтаційної роботи, «цифровізації» навчального процесу в університеті та його інтеграції з аграрним бізнесом. Для цього були підготовані наглядні матеріали та презентації. Крім того, члени сумської делегації провели робочі зустрічі зі своїми колегами з м. Дніпро, присвячені міжнародним можливостям студентів, формуванню soft skills у студентів спеціальності «Менеджмент» для підвищення рівня конкурентоспроможності випускників на сучасному ринку праці. Також в ході зустрічей було обговорено питання щодо результатів удосконалення та реалізації програм дуальної освіти і розвитку компетентностей у студентів економічних та правових спеціальностей.

Паралельно ректор Сумського національного аграрного університету Володимир Ладика провів робочу зустріч з Президентом Університету ім. Альфреда Нобеля Борисом Холодом, під час якої керівники обговорили цінний досвід та напрацювання навчальних закладів.

Сподіваємось, що ця зустріч стане початком подальшої плідної співпраці університетів.