Молодіжна еліта СНАУ: одразу троє представниць університету отримали нагороди міського голови до Дня молоді

27 червня в Україні відзначався День молоді. У Сумах це свято відзначали масштабно, із розмахом. Воно й не дивно, адже саме молодь є нашою надією та двигуном змін на краще.

В рамках святкування було підбито підсумки міського конкурсу «Молодіжна еліта Сум», який щорічно проводиться Сумською міською радою. Під час святкового концерту сумський міський голова Олександр Лисенко вручив грамоти та цінні подарунки переможцям цьогорічного конкурсу.

Приємно відмітити, що серед призерів одразу троє представниць Сумського національного аграрного університету. Так, ІІ місце у номінації «Волонтерська діяльність» отримала Крістіна Мальченко; ІІ місце у номінації «Культурно-мистецька діяльність» – Анна Мехова; а перемогу у номінації «Екологічна діяльність» отримала аспірантка СНАУ Наталія Ярошенко.

«Розумні, активні, цілеспрямовані – це молоді люди Сум! Кожного дня вони сміливо заявляють про себе успіхами в науці, творчості та інших галузях. Я радий, що наша молодь має активну громадську позицію, і я впевнений, що наша країна і наше місто будуть процвітати саме завдяки їхній наполегливості і прагненням до кращого», – наголосив під час нагородження міський голова.

СНАУ також приєднується до найкращих слів привітання наших студенток та в котре переконується, що у Сумському НАУ навчається справжня молодіжна еліта.