Народний депутат Ігор Молоток відвідав Сумський НАУ та обговорив два масштабних проєкти

Народний депутат Ігор Молоток побував у Сумському національному аграрному університеті з робочим візитом, ознайомившись з процесом створення наукового парку в університеті. Це вже не перша зустріч парламентаря з представниками СНАУ, тож він не з чуток знає про напрями роботи та перспективи університету.

Під час візиту 6 липня були обговорені конкретні напрямки співпраці влади та освіти. Зокрема масштабний проєкт з вирощування тютюну, який не лише використовуватимуть за призначенням, а й застосовуватимуть у виробництві ліків.

Ще один напрямок – будівництво автомобільних доріг. Як відзначив народний депутат, сьогодні  професійний робітник у цій галузі – на вагу золота! З 2021 року у СНАУ відкривається нова освітня програма «Автомобільні дороги та транспортні споруди». Аби забезпечити матеріально-технічну базу для якісної підготовки спеціалістів було домовлено надавати дорожню техніку для смарт-полігону СНАУ у період міжсезоння. Так, студенти зможуть на практиці відточити теоретичні знання.

«Очевидно, що завдяки співпраці зі СНАУ створюються нові робочі місця, налагоджуються виробничі процеси, розвивається аграрний сектор та зміцнюється економіка Сумщини!» – Відзначив Ігор Молоток за результатами візиту.