День Молоді святкуємо разом з нашими кращими першокурсниками!

Захід відбувся у рамках живого спілкування, де кожен студент мав змогу ближче познайомитися з навчальним закладом та отримати відповіді на власні запитання.

Данько Юрій Іванович, проректор з наукової роботи, доктор економічних наук, професор, розпочав зустріч з привітального слова. У ході спілкування було презентовано основні принципи діяльності студентського самоврядування та виховного відділу, з акцентом на корисні перспективи реалізації себе для кожного студента та запросили до участі в організації у творчих проектах.

Студенти вже проявили ініціативу і бажаючі залишили заявки для участі у творчому процесі навчального закладу. З нетерпінням чекаємо на нові таланти в студію КВК, Зразковий ансамбль сучасного танцю «Шарм», Зразковий ансамбль сучасного бального танцю «SWAY», народний ансамбль народного танцю «Весна» та хор «Юність».

Цікавий факт! Чому ж саме, вступаючи до ЗВО студенти обирають наш СНАУ?
Наприклад, Антон Гречаний без 5 хвилин наш студент, уявіть собі набрав максимальний вступний бал 200 та цілеспрямовано приїхав вступати саме до нас, хоча сам родом з Полтавщини. Пріоритетом при виборі для Антона був престиж університету та спеціальності «Агроінженерія».

Кожен присутній студент поділився своєю історією вступу, адже це такі незабутні та важливі моменти у житті молодої людини. Для когось це можливість отримання подальшої перспективної роботи закордоном, для когось реалізація себе у нашій країні та відкриття власної справи, декілька студентів розповіли про сімейні традиції, наприклад Балагур Маргарита розповіла, що її вступ це була мрія тата який теж навчався в СНАУ.

Ми вдячні кожному за вибір саме нашого університету і з нагоди зустрічі подарували кращим першокурсникам пам’ятні знакові брендовані подарунки та провели екскурсію по основним лабораторіям СНАУ та території навчального закладу.

В кафе Гінкго, пригощаючись смаколиками і спілкуючись між собою, підводили підсумки зустрічі та ділилися враженнями про перші нові для кожного студента враження.

Часто можна почути слова, що студентські роки, це дорогоцінні моменти, тому університет бажає кожному першокурснику реалізувати свої плани і разом з нами пишатися навчанням саме в СНАУ.