Кривонос Олександра

Кривонос Олександра — заступник студентського ректора з волонтерської роботи

Моб.т.: +380689095050

Електронна адреса: krivonosoleksandra2004@gmail.com

Олександра народилася в селі Івангород, Чернігівська область 14 січня 2004 року. Дівчина з малечку була відкрита до світу, допомагала усьому живому. У шкільні роки мала багато тварин і вже тоді відчувала, що добро та підтримка - це важлива складова в житті кожного. У повсякденному житті Олександра любить читати та писати вірші.

У період з 2021 року по теперішній час навчається за спеціальністю 081 "Право". Прагне надавати допомогу всім, хто цього потребує, намагається підтримувати різноманітні благодійні акції та рухи. Є учасницею проєкту "Мій телефонний друг". Також вона була задіяна і в інших доброчинностях:  плела маскувальні сітки для односельчан-військових ЗСУ; збирала пластикові кришки для переробки на протези; допомагала в притулку для тварин; збирала гуманітарну допомогу та ін.

Олександра комунікабельна, відповідальна та активна. Разом зі студентським самоврядуванням університету намагається долучити інших студентів до різних заходів, проводити багато різних та цікавих ігор. Готова і надалі підтримувати різного роду благодійні діяння, а також відкрита для внесення пропозицій та ідей інших. Дівчина часто говорить і це її кредо по життю, що коли   Хочеш зробити добру справу – не стримуйся.