Бакало Софія

Cтудентський декан факультету агротехнологій та природокористування

Мобільний телефон: +380930487708

Електронна пошта : sophia.bakalo.13.2006@gmail.com

Студентка 1 курсу «Бакалавр» за спеціальністю 201 - «Агрономія» факультету агротехнологій та природокористування. Займаю посаду студентського декану з жовтня 2023 року.

Народилася 13 серпня 2006 року в м. Суми. З самого дитинства була активною і приймала участь у різних виступах та змаганнях. Закінчила ЗОШ № 27 I-III ступенів міста Суми. Завжди брала активну участь у шкільному житті. Була однією з тих, хто брав участь у шкільному самоврядуванні. Представляла школу на різних місцевих та обласних конкурсах з вокальним колективом «Мрія», де  посідали призові місця. Закінчила музичну школу № 2 за спеціальністю академічний вокал і фортепіано.

Намагаюся бути відповідальною старостою і завжди  допоможу у вирішенні того чи іншого питання. Працюючи у приймальній комісії, багатьом студентам допомагала з оформленням документів для вступу в університет. На посаді студентського декана прагну відновити активне та цікаве життя для студентів, яке було до карантину та повномасштабного вторгнення росії в Україну. З великою надією чекаю тієї ж самої підтримки від усіх студентів! Тому, рухаємося усі разом лише уперед, попри такий важкий час для нас!