Кривошеєв Ярослав

Кривошеєв Ярослав Олександрович - студентський декан біолого-технологічного факультету Сумського національного аграрного університету (посаду займає з листопада 2022 року)
Моб. т.: 0957081397
Електронна адреса: krivosheev.2003.30@gmail.com
Студент 4 курсу, який навчається на бюджетній формі навчання.
Кривошеєв Ярослав народився 30 травня 2003 року в місті Суми. Навчався НВК номер 16, паралельно закінчив УПК на должність "Водій категорії В та С". Допитливий та відповідальний староста своєї групи. Одногрупники поважають його за чесну доброту до кожного хто з ним також буде добрим, та інші особисті якості. Ярослав до того як стати студентським деканом був артистичним КВН-щиком, та боровся за весь аграрний університет у сумському КВН конкурсі "Сумка". Також він брав участь у багатьох заходах і конкурсів нашого університету.
З 2 курсу Ярослав почав свою діяльність у Сумському НАУ. Прояви себе як гарний товариш, та людина, яка завжди допоможе кожному кто попросить допомоги.
На посаді студентського декана хоче відновити студентське життя та створити сприятливі умови для проживання своїх кращих часів в нашому Сумському національному аграрному університету.