Випуск магістрів факультету агротехнологій та природокористування  відбувся у Сумському НАУ

Випуск студентів магістратури відбувся у Сумському національному аграрному університеті. Дипломи вручили студентам факультету агротехнологій та природокористування.

«Ви успішно завершили навчання у нашому університеті, довели свою спроможність боротися з викликами, що виникатимуть, як у державі, на роботі, так і у житті. Я щиро хочу привітати вас з готовністю стати у ряди спеціалістів, фахівців своєї справи і станете корисними суспільству», – так розпочав свою урочисту промову перший проректор університету Микола Курило, який від імені ректора СНАУ Володимира Ладики вручив магістрам омріяні дипломи та подяки найактивнішим.

На факультеті агротехнологій та природокористування:
– випускається 255 студентів за 5-ма спеціальностями та 5-ма Освітніми програмами з них:
– 6 випускників мають дипломи з відзнакою;
– 3 випускники є відмінниками;
– 67 випускників скористались можливістю проходження практики у провідних підприємствах України та світу;
– на факультеті агротехнологій та природокористування здобутки у спорті мають студенти спеціальності «Агрономія» Буйвал Олексій Юрійович – з легкої атлетики; Баранік Дмитро Анатолійович та Ковальов Ярослав Вікторович – з важкої атлетики;
– художньою самодіяльністю на факультеті займалися: Бурикіна Тетяна Миколаївна, Дудник Катерина Дмитрівна, Ковальов Ярослав Вікторович, Литовченко Діана Михайлівна, Помазан Оксана Миколаївна. За час навчання одружилося 11 студентів, у них народилося семеро діток.
Дипломи освітнього ступеня «Магістр» з відзнакою та подяку ректора за відмінні успіхи у навчанні та активну участь у науково-дослідній роботі та з нагоди закінчення університету вручили Дудник Катерині Дмитрівні, Лещенку Дмитру Олексійовичу, Синявському Денису Олеговичу, Кубрак Тетяні Михайлівні.

Привітав своїх підопічних і вручив дипломи встановленого зразка та подяки ректора декан факультету агротехнологій та природокористування, професор Коваленко Ігор Миколайович.

Також на факультеті відбувся перший випуск студентів зі спеціальності “Агрономія” освітньо-професійної програми “АГРОКЕБЕТИ” і студентів у онлайн-форматі привітав поважний гість, засновник Асоціації “Українського клубу аграрного бізнесу” і проєкту Агрокебети, генерального директора Індустріальної молочної компанії АЛЕКСА ЛІССІТСУ.

На молодих фахівців чекають нові дороги, на деяких з них — здобуття наступного наукового ступеню у стінах рідного університету. Сумський НАУ бажає випускникам у з гордістю носити звання магістра,використовувати та примножувати здобуті в університеті знання, натхнення, цікавого та яскравого життя, наполегливості у підкоренні нових вершин!