Тема: “Загальне дієтичне навчання: Як і Коли”
Лектор: Гарегін Гамбардзумян – Голова кафедри міжнародних відносин, доцент кафедри безпеки харчових продуктів та гігієни, Координатор проекту AFSIHE
Армянський національний аграрний університет, Єреван, Вірменія
Зустріч присвячена вивченню впливу раціону на здоров’я людини та науковим підходам до досліджень харчування, які допомагають оцінити, як різні продукти та їх поєднання можуть впливати на загальний стан організму.
Лекція є частиною міжнародного проекту Afishe — ініціативи, спрямованої на розвиток освіти в галузі аквакультури та рибальства для “Зеленого курсу” Європи в Україні та Вірменії. Проект об’єднує університети з Європи, Вірменії та України, створюючи платформу для розвитку навчальних програм та наукових досліджень, що відповідають сучасним вимогам екології та сталого розвитку.
У контексті співпраці між СНАУ та Вірменським національним аграрним університетом, в рамках забезпечення сталого функціонування мережі наукової співпраці університетів-партнерів проекту Afishe, лекція надасть унікальну можливість отримати нові знання та досвід у галузі харчових технологій.
Запрошуємо студентів та викладачів СНАУ приєднатися до заходу, який сприяє розвитку міжнародного співробітництва та обміну знаннями.
Дата та час: 16.12.2024 о 10:00
Місце: Онлайн (ZOOM)
https://us05web.zoom.us/j/86112527746?pwd=gbIaSqCQ1zbBmXLS2ldUD5ZNxmWBhj.1