Єлизавета ТАТАРЧЕНКО

Керівник гуртка відділу з організації виховної роботи зі студентами Сумського національного аграрного університету

Народилася 11 березня 1983 року в місті Суми.

У 1998 році закінчила Сумську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №21.

У 2002 році закінчила Сумське вище училище мистецтв і культури ім. Д. Бортнянського за спеціальністю «Хореографія» та здобула кваліфікацію керівника аматорського танцювального колективу, артиста ансамблю народного танцю, викладача.

Свою трудову діяльність розпочала у 2002 році на посаді керівника гуртка Сумського НАУ. Об’єднала студентську молодь і створила ансамбль сучасного танцю «Шарм».

У 2007 році закінчила Сумський національний аграрний університет за спеціальністю «Менеджмент організацій».

З 2016-2018 р.р. працювала за сумісництвом у державному навчальному закладі «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» на посаді керівника гуртка.

У 2018 році ансамбль «Шарм» під керівництвом Татарченко Є.В. отримав почесне звання «Зразковий».

Керівник гуртка постійно підвищує свій професійний рівень відвідуючи хореографічні семінари, майстер-класи (Христини Шишкорьової, Ярослава Канара, Світлани Вечірко, Анастасії Місюри, Анни Ілюхіної, Мартіни, Катерини Білявської), індивідуальні заняття з сучасних напрямів хореографії: контемпорарі, Vouge, хіп-хопу, модерну, джаз-модерну.

З 2002 року і по теперішній час працює на посаді керівника гуртка відділу з організації виховної роботи зі студентами Сумського національного аграрного університету.

Заміжня. Має двох доньок.