Шановні учасники освітнього процесу. Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у відкритій он-лайн зустрічі з проведення акредитаційної експертизи ОНП 204-«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за відповідним посиланням:
День 1: Відкрита зустріч з експертами: ID 37230 Сумський національний аграрний університет, ОП ” Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Час: 12 листопада, 2020 15:45
Підключитись до конференції Zoom: https://us04web.zoom.us/j/74386077065?pwd=dzZoTWM3ZUxvbU9rK2lHMkczZU1CZz09
Ідентифікатор конференції: 743 8607 7065
Код доступу: 2020
ПРОГРАМА ДИСТАНЦІЙНОГО ВІЗИТУ ЕКСПЕРТНОЇ ГРУПИ В СУМСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ