Портал
Українська
English
Toggle navigation
Університет
Про університет
Ректорат
Вибори ректора СНАУ
Керівні органи
Стратегія
Нормативні документи
Доступ до публічної інформації
Фінансово-економічна діяльність
Антикорупційна діяльність
Аудиторська діяльність
Конкурс на посади НПП
Рада ректорів
Загальна інформація
Склад ради ректорів
План роботи
Нормативні документи
Контакти
Cтруктура університету
Факультети
Громадські організації
Відокремлені підрозділи
Навчальний відділ
Виховний відділ
Відділ якості освіти, ліцензування та акредитації
Центр підвищення кваліфікації та перепідготовки
Бібліотека
Музей СНАУ
Офіс промоції
Комплекс громадського харчування
Навчально-практичний центр ІТФ
Центр цифровізації освітнього процесу
Студенту
Розклад занять
Каталог освітніх програм
Практична підготовка
Студентський ректорат
Профспілка студентів та аспірантів
Дистанційне навчання
E-SNAU
Дуальна освіта
Рейтинг успішності
Гуртожитки
Творчі колективи
Спортивні секції
Психологічна служба
Швидка оплата
Провідник
Соціальні питання
Відомі випускники
Наукова робота
Вступнику
Вступна кампанія
Калькулятор НМТ
3D віртуальна екскурсія
Приймальна комісія
Гуртожитки
Ваучер
Міжнародна співпраця
Головна
›
Відділ якості освіти, ліцензування та акредитації
›
Забезпечення якості освіти
›
Акредитація НАЗЯВО
›
Висновки експертів НАЗЯВО
Висновки експертів НАЗЯВО
Експертні висновки НАЗЯВО – Технології харчування
Експертні висновки НАЗЯВО – Технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Експертні висновки НАЗЯВО – «Технології зберігання, консервування та переробки молока
Експертні висновки НАЗЯВО – “Системи точного землеробства”
Поставити питання