Результати проведеного опитування здобувачів вищої освіти спеціальності «Харчові технології» другого (магістерського) рівня щодо якості викладання навчальних дисциплін за весняний семестр 2021-2022 н.р.

Результати проведеного опитування здобувачів вищої освіти спеціальності «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня щодо якості викладання навчальних дисциплін за весняний семестр 2021-2022 н.р.

Результати проведеного опитування здобувачів вищої освіти спеціальності «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня (скороченого терміну навчання) щодо якості викладання навчальних дисциплін за весняний семестр 2021-2022 н.р.

РРезультати проведеного опитування здобувачів вищої освіти спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» першого (бакалаврського) рівня щодо якості викладання навчальних дисциплін за весняний семестр 2021-2022 н.р.

Результати проведеного опитування здобувачів вищої освіти спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» першого (бакалаврського) рівня щодо якості викладання навчальних дисциплін за осінній семестр 2021-2022 н.р.

Результати проведеного опитування здобувачів вищої освіти спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» другого
(магістерського) рівня щодо якості викладання навчальних дисциплін за осінній семестр 2021-2022 н.р.

Результати проведеного опитування здобувачів вищої освіти спеціальності «Технологія виробництва молока та яловичини» щодо рівня їх задоволеності якістю даної освітньої програми

Результати проведеного опитування здобувачів вищої освіти спеціальності «Кінологія» щодо рівня їх задоволеності якістю даної освітньої програми

Результати проведеного опитування здобувачів вищої освіти спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» щодо рівня їх задоволеності якістю даної освітньої програми